Start kinderboekenweek

Op woensdag 4 oktober a.s. gaat de Kinderboekenweek weer van start en deze zal duren tot 15 oktober.

Tijdens het 10 dagen durende evenement zijn er in het hele land allerlei activiteiten rond het kinderboek. Ook bij ons op school besteden wij aandacht hieraan.

Het thema van de Kinderboekenweek dit jaar is: “Griezelen” onder het motto: Gruwelijk eng!

Alle kinderen mogen tijdens de landelijke feestelijke aftrap, woensdag 4 oktober griezelig verkleed op school komen.

Juf Ilse en meester Ruben (stagiaires onderwijsassistent) zullen ook verkleed uit een grote pan griezelige ranja en een snoepje uitdelen aan elke groep.

Lieke Schonewille van de bibliotheek Coevorden komt tijdens de Kinderboekenweek ook nog langs in de groepen 5 t/m 8 om te laten zien welke boeken prijzen hebben gewonnen dit jaar.

Dit bericht delen via: