Staking dinsdag 12 december

Beste ouders/ verzorgers,

Zoals jullie wellicht uit de media hebben vernomen, zal er op dinsdag 12 december a.s. in het primair onderwijs in Nederland weer worden gestaakt. De vakbonden hebben een staking uitgeroepen. De organisaties die verenigd zijn in het PO-front, ondersteunen deze actie om de gezamenlijke boodschap aan de politiek kracht bij te zetten. Zij willen dat de regering meer extra geld  vrijmaakt voor eerlijke en rechtvaardige salariëring en minder werkdruk in het primair onderwijs. Omdat de stakingsdag van 5 oktober jl. te weinig effect heeft gehad is er dus nog een stakingsdag uitgeroepen.

De bereidheid om mee te doen aan deze staking is in het team zeer groot. We hebben daarom het besluit genomen om de school op 12 december helemaal te sluiten. Dat betekent dat alle kinderen dan vrij zijn. We gaan er vanuit dat jullie zelf voor opvang zorgen voor jullie kind(enen) en daarmee aangeven onze actie te willen steunen. Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met wout Eshuis of Sandra Klok. Ze zijn bereikbaar op de scholen.

Team OBS de Buitenvree

Dit bericht delen via: